BIOKLIMATSKE PERGOLE

FUNKCIONALNOST, SLOG IN UDOBJE

Naj bo vaš letni vrt ali terasa pravo zatočišče, kjer boste lahko uživali v prijetni senci ali pa občudovali zvezdnato nebo brez skrbi. Predstavljamo vam bioklimatske pergole - inovativno rešitev za vaše zunanje prostore, ki združujejo funkcionalnost, slog in udobje.

Naša ekipa strokovnjakov združuje vrhunsko oblikovanje, napredno tehnologijo in vrhunske materiale, da ustvarimo pergole, ki presegajo vaša pričakovanja. Ne glede na to, ali želite sproščujoč prostor za druženje ali funkcionalno zatočišče za svoje vozilo, vam bodo naše bioklimatske pergole omogočile, da uresničite svoje cilje udobja bivanja.

Bioklimatska pergola je edini produkt, ki obenem v sončnem vremenu zagotavlja senco in zračenje, streho nad glavo v dežju ter optimalno svetlobo v pomladnih in jesenskih mesecih. Vse to je mogoče zaradi stropnih lamel, ki se na vašo željo obračajo pod različnimi koti. Bioklimatsko pergolo lahko kombiniramo z različnimi opcijami zapiranja stranic, ki dodatno povečajo udobje bivanja pod njo.

Poleg estetske privlačnosti naše bioklimatske pergole ponujajo tudi številne praktične prednosti. Z inovativnim sistemom upravljanja bioklimatskih pergol boste imeli popoln nadzor nad stopnjo svetlobe, prezračevanja in zaščite pred padavinami. Naša pergola se prilagaja vašim potrebam, kar vam omogoča, da ustvarite idealno okolje v vsakem trenutku.

Bioklimatska pergola omogoča zapiranje stranic s screeni, ki nam delajo senco v sončnem vremenu, integracijo komarnikov, ki nas ščitijo pred vstopom neželenih žuželk, v hladnejšem ali deževnem vremenu pa lahko pergolo zapremo s steklenimi stenami.

Ponujamo dva modela:

R600

Je močnejši in masivnejši model bioklimatske pergole, s stebri dimenzij 20×20 cm. Omogoča spreminjanje naklona lamel od 0° do 140°. V lamelah ima vgrajen sistem ogrevanja, ki zagotovi, da se v primeru snega le-ta na njej stopi. V notranjosti konstrukcije je poskrbljeno tudi za odtekanje vode. Pergola R600 ima integrirane okrogle LED luči, katere se lahko po želji tudi dodajajo.

R620

Je manj masiven model bioklimatske pergole, s stebri dimenzij 13×13 cm. Omogoča spreminjanje naklona lamel od 0° do 140°. V notranjosti konstrukcije je poskrbljeno za odtekanje vode. Bioklimatska pergola R620 ima integrirane LED luči v obliki trakov.

Oba modela bioklimatskih pergol sta na voljo v 56 barvnih odtenkih, od bolj klasičnih nežnih odtenkov do vpadljivih živahnih barv. Izberite tisto, ki bo najbolj sovpadala z okolico pergole, bližnjimi objekti in ki bo na splošno vaše bivanje pod njo naredila prijetnejše.

Zaupajte SEN-KOM-u in se prepustite izkušnji, ki vam bo prinesla leta uživanja v vašem zunanjem prostoru. Raziščite našo ponudbo bioklimatskih pergol in odkrijte, kako lahko ta inovativna rešitev obogati vaše življenje na prostem.

V partnerstvu s podjetjem MEDLE SENČILA NAJVIŠJE KAKOVOSTI

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za več informacij, svetovanje ali brezplačno izmero nam posredujte povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Soglašam z obdelavo navedenih osebnih podatkov za namene pošiljanja sporočil s tržno vsebino, akcijami, novostmi, znižanji in drugimi ugodnostmi.

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. S strokovno podkovanimi sodelavci, vam lahko ponudimo profesionalne storitve montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva.

  • SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
  • Dragučova 21, 2231 Pernica
  • PRODAJA:
    040 548 845
    info@sencila-komarniki.si
  • SERVIS
    040 793 454