O NAS

Smo lokalno podjetje, ki ga tvori ekipa prijaznih ljudi. Dolgoletne izkušnje na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva potrjujejo našo kakovost. Strokovno podkovana ekipa, vam z veseljem ponudimo profesionalno merjenje, svetovanje, dobavo in montažo izbranih elementov. Številne zadovoljne stranke in uspešno zaključeni projekti, so tisto kar potrjuje naše kakovostno delo. Prepričani smo, da skupaj z vašimi potrebami najdemo vam najbolj optimalno in udobno rešitev za vaš dom.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v našem salonu na Zeleni ulici 5 v Mariboru. 


NAŠE PREDNOSTI

Ponujamo vam brezplačne izmere in svetovanje na lokaciji vaše nepremičnine. Naši strokovnjaki vam bodo tako ob ogledu lahko ustrezno svetovali glede priporočene izbire materiala, na podlagi tega pa vam bomo lahko ponudili tudi točen predračun oz. ocenjen strošek izvedbe.

Skupaj z našimi sodelavci imamo dolgoletne izkušnje na področju montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. Prav tako pa so izkušnje polne zadovoljnih strank, saj nudimo profesionalno izvedbo, za katero verjamemo, da bo navdušila tudi vas!

Zaradi naših dobrih odnosov z lokalnimi dobavitelji ter ustaljenih delovnih procesov, vam lahko nudimo izjemno konkurenčne cene, ter visoko kvaliteto storitve. Vse naše storitve in produkti imajo tudi pripadajočo se garancijo.

Imate težave z obstoječimi senčili, komarniki ali stavbnim pohištvom? Zaradi lastnega servisnega oddelka, vam v primeru okvare, z veseljem ponudimo hiter odziv in pomoč ob potrebnem popravilu. Servis opravimo tudi v primeru, ko gre za drugega proizvajalca izdelkov. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

ter bodite na tekočem z novostmi, posebnimi ponudbami, akcijami in ostalimi informacijami povezanimi z našim podjetjem.

Z prijavo na e-novice dovoljujete uporabo oddanih osebnih podatkov za namene posredovanja promocijskega materiala, posebnih informacij, ter posebnih ponudb podjetju EN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.

ZAPOSLITEV

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest

V partnerstvu s podjetjem Senčila Medle

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. S strokovno podkovanimi sodelavci, vam lahko ponudimo profesionalne storitve montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva.

  • SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
  • Dragučova 21, 2231 Pernica
  • PRODAJA:
    040 548 845
    info@sencila-komarniki.si
  • SERVIS
    040 793 454