O NAS

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. Strokovno podkovani sodelavci, vam z veseljem ponudijo profesionalno merjenje, svetovanje, dobavo in montažo izbranih senčil, komarnikov ali stavbnega pohištva. Odlikuje nas veliko število zaključenih projektov ter zadovoljnih strank, zato smo prepričani da lahko zadovoljimo tudi vaše zahteve in potrebe.

NAŠE PREDNOSTI

Ponujamo vam brezplačne izmere in svetovanje na lokaciji vaše nepremičnine. Naši strokovnjaki vam bodo tako ob ogledu lahko ustrezno svetovali glede priporočene izbire materiala, na podlagi tega pa vam bomo lahko ponudili tudi točen predračun oz. ocenjen strošek izvedbe.

Skupaj z našimi sodelavci imamo dolgoletne izkušnje na področju montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. Prav tako pa so izkušnje polne zadovoljnih strank, saj nudimo profesionalno izvedbo, za katero verjamemo, da bo navdušila tudi vas!

Zaradi naših dobrih povezav ter ustaljenih delovnih procesov, vam nudimo izjemno konkurenčne cene, vendar bistveno višjo kvaliteto storitve.

Imate težave z obstoječimi senčili, komarniki ali stavbnim pohištvom? Zaradi lastnega servisnega oddelka, vam v primeru okvare, z veseljem ponudimo hiter odziv za servis. Tudi če gre za kateregakoli drugega proizvajalca. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

ter bodite na tekočem z novostmi, posebnimi ponudbami, akcijami in ostalimi informacijami povezanimi z našim podjetjem.

Z prijavo na e-novice dovoljujete uporabo oddanih osebnih podatkov za namene posredovanja promocijskega materiala, posebnih informacij, ter posebnih ponudb podjetju EN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.

ZAPOSLITEV

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest

V partnerstvu s podjetjem AJM

 • SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
 • Dragučova 21, 2231 Pernica
 • PRODAJA:
  040 548 845
  info@sencila-komarniki.si
 • SERVIS
  040 793 454
  servis@sencila-komarniki.si