FIKSNI KOMARNIKI

Za fiksni komarnik je značilna fiksna pritrditev na okvir okna, hkrati pa je ta tudi snemljiv. Njegova vgradnja se lahko izvrši kadarkoli na že vgrajeno okno. Poleg odlične zaščite fiksni komarnik s svojim ozkim robom odlično dopolnjuje estetski izgled okna. Zadovoljne stranke nam že leta potrjujejo, da sta poletje in jesen s fiksnim komarnikom prijetnejša. 

PLISE KOMARNIK

Plise komarniki veljajo za novejši sistem samostojnih komarnikov in so namenjeni za zaščito pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Upravljanje plise komarnika je podobno, kot pri notranjem plise senčilu, le da je horizontalno. Mrežica komarnika se zloži v paket in odpre kot harmonika. Odpiranje in zapiranje je možno z notranje in zunanje strani. Plise komarnik se lahko vgradi na vse vrste vrat, saj zanj ni potrebno veliko prostega prostora.

ROLO KOMARNIK

Rolo komarnik deluje podobno kot rolete. Kadar funkcije komarnika ne potrebujemo, je pospravljen v zaboju nad oknom. Rolo komarniki so za vse, ki pogrešate hitro prilagodljivost fiksnega komarnika. V ponudbi pa so na voljo tudi antialergijske mrežice.

DRSNI KOMARNIK

Drsni komarnik je primeren za drsna okna in vrata, saj deluje po podobnem principu. Omogoča namreč horizontalno premikanje oz. odpiranje in s tem enostavno sprostitev prehoda skozi okna in vrata.

KRILNI KOMARNIK

Funkcionalni komarniki s posebnim okvirjem na tečajih, ki se odpira vrtljivo navzven ali navznoter. Priporočamo za enodelna ali dvodelna balkonska vrata, razne stranske vhode ali na vratih z visoko frekvenco prehoda.

V partnerstvu s podjetjem Senčila Medle

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. S strokovno podkovanimi sodelavci, vam lahko ponudimo profesionalne storitve montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva.

  • SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
  • Dragučova 21, 2231 Pernica
  • PRODAJA:
    040 548 845
    info@sencila-komarniki.si
  • SERVIS
    040 793 454