ZUNANJE ŽALUZIJE IN SENČILA

Zunanje žaluzije so senčila, pri katerih lahko prilagodimo naklon lamele in višino žaluzije, torej pokritost odprtine okna ali vrat. Primerne so za vse tiste, ki si želijo svetel, a ne prevroč dom. Vgrajujemo jih lahko na novogradnje ali na že obstoječe objekte. Glede na vrsto objekta izbiramo med žaluzijami z vidno omarico ali podometnimi zunanjimi žaluzijami.

Tisti, ki razmišljate o izbiri zunanjih žaluzij, lahko izbirate med pestrim izborom vrst in barv lamel. Na izbiro so vam na voljo standardne barve, lahko pa se odtenek senčila (lamel in profilov) prilagodi tudi barvi okna ali fasade hiše po RAL barvni lestvici. Aluminijasti profili in lamele so prašno barvani, zato so odporni na zunanje dejavnike in izredno obstojni.

Našim strankam nudimo celostne rešitve, zato vam svetujemo, naj ob vgradnji zunanjega senčila v svoj dom, predvidijo tudi vgradnjo komarnika. Senčilo v kombinaciji s komarnikom nudi strankam največje udobje. Cilj in poslanstvo našega podjetja sta ljudem zagotoviti najvišjo kakovost bivanja.

Zunanje žaluzije so:

 • cenovno ugodno senčilo

 • omogočajo skoraj popolno ali delno zatemnitev

 • ob delni zatemnitvi skoraj nemoten pogled iz prostora

 • velika možnost izbiranja barv

 • primerne za okna nepravilnih oblik

ZUNANJE ŽALUZIJE Z LAMELO T80

Lamela zunanje žaluzije T80 je široka 80 mm in je narejena iz aluminija. Ker je prašno barvana, je izredno obstojna in kakovostna. Lamela T 80 ima sploščen stranski rob, zato zložena skupaj ustvari manjši paket, kot žaluzija z lamelo C80. Zaradi T-oblike lamel je izgled zunanje žaluzije moderen, linije pa so ostre.

ZUNANJE ŽALUZIJE Z LAMELO C80

Lamela zunanje žaluzije C80 je narejena iz aluminija ter je prašno barvana. Zaradi kakovostne izdelave in izbranega materiala je izredno odporna na zunanje vremenske dejavnike in je obstojna. Zaokrožena oblika lamele zunanje žaluzije omogoča njeno hitro sušenje, saj voda z nje ob deževju hitreje odteče. Prednost zaokrožene oblike se pokaže tudi pri njenem vzdrževanju, saj gladka linija omogoča enostavno in hitro čiščenje lamel.
Nova zunanja senčila

ZUNANJE ŽALUZIJE Z LAMELO Z90

Lamela zunanje žaluzije Z 90 je široka 90 mm in je narejena in aluminija. Ker je prašno barvana je izredno obstojna in kakovostna. Zaradi svoje oblike, manjših odprtin za dvižni trak in tesnila na zunanji strani lamele, omogoča boljšo zatemnitev prostora. Na zunanjem robu lamele se nahaja gumijasto tesnilo, zaradi katerega je tesnjenje lamel v zaprtem položaju boljše (večja izolativnost), kovinskega zvoka, ki bi ga ustvaril veter, pa bistveno manj. Zunanja žaluzija z lamelo Z 90 je izredno kakovostna, zaradi izbranih kakovostnih sestavnih delov, kot je npr. posebej ojačan trak z zankami, pa je njena življenjska doba še daljša. 

ZUNANJE ŽALUZIJE Z VIDNO OMARICO

Zunanje žaluzije z vidno omarico lahko vgrajujemo na že obstoječe objekte, ki jih obnavljamo. Profili in omarice zunanjih žaluzij z vidno omarico so lepih oblik in barv, zato estetsko dopolnijo podobo vašega doma. V zunanjo žaluzijo z vidno omarico lahko vgradimo tudi komarnik in s  tem dobimo zmagovalno kombinacijo, ki nam omogoča kakovostno življenje v prostoru brez motečega brenčanja in pikanja žuželk.

PODOMETNE ZUNANJE ŽALUZIJE

Podometne zunanje žaluzije vgrajujemo na objekte po vgradnji oken in pred izdelavo fasade, zato so bolj primerne za vgradnjo na novogradnje. Podometne zunanje žaluzije vgradimo v posebej predviden zob preklade, kar pomeni, da notranjemu prostoru ne odvzamemo niti kančka svetlobe. Če pa preklade ni, jo vgradimo vzporedno z zunanjim delom zidu in s tem omogočimo dostop svetlobe v prostor. Škatla podometne žaluzije je na objektu nevidna. Kot njeno ime samo pove, je skrita pod fasado, zato ne vpliva na zunanji izgled objekta. Podometna zunanja žaluzija je zaradi svojega minimalističnega izgleda primerno senčilo za vgradnjo tako na moderne hiše kot tudi poslovne objekte. Da bi naredili korak dlje za še večje udobje naših cenjenih strank, nudimo tudi možnost vgradnje motorjev v senčila. Senčila z motorji lahko naše stranke uporabljate bodisi na daljinsko upravljanje ali na stikalo, možna pa je tudi povezava in upravljanje preko vašega pametnega mobilnega telefona.

V partnerstvu s podjetjem Senčila Medle

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva. S strokovno podkovanimi sodelavci, vam lahko ponudimo profesionalne storitve montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva.

 • SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
 • Dragučova 21, 2231 Pernica
 • PRODAJA:
  040 548 845
  info@sencila-komarniki.si
 • SERVIS
  040 793 454