Zakaj so senčila pomemben del vašega doma tudi v jesenskem času?

Iščete ustrezno rešitev za senčenje vaših bivalnih prostorov? Zunanja in notranja senčila so vsestranska rešitev, saj se prilagajajo vašemu domu, arhitekturnemu stilu in vrsti stavbe.

1. Zvišujejo energetsko učinkovitost

Ker zaščita pred soncem preprečuje vstop vročine, je za ohlajanje potrebno manj električne energije. Vaša zaščita pred soncem pa je koristna tudi pozimi, saj žaluzije ali screeni zagotavljajo dodatno plast izolacije, ki pomaga zmanjšati izgubo notranje toplote skozi okno. Senčila lahko tako kvalitetno prispevajo k ohranjanju ustrezne temperature v vseh letnih časih in vam zmanjšujejo dodatne stroške za ogrevanje in hlajenje.

2. Uravnavajo svetlobo v vašem domu

Zunanja zaščita pred soncem omogoča uravnavanje svetlobe v zunanjih in notranjih prostorih skozi celoten dan. Senčila vam tako poleg tega, da vam omogočajo zmanjšati uporabo umetne svetlobe, hkrati tudi izboljšajo udobje. Dokazano je, da vam lahko pravilni nadzor nad svetlobo izboljša vaše fizično in psihično zdravje. Senčila vam lahko preprečijo nadležni odsev na TV in računalniških ekranih, ter nudijo zaščito vašemu pohištvu, ki ob močni svetlobi začenja bledeti.

3. Avtomatizirana senčila stremijo k trajnosti

Z uporabo pametnih naprav lahko najbolj učinkovito in najhitreje urejate senčenje celotnega doma. Z ustreznim avtomatiziranim senčenjem čez dan, ki je prilagojeno na del dneva in obdobje v letu, lahko zmanjšate vaš “ogljični odtis”. Dobra energetska ocena vašega doma tako ni odvisna samo od izolacije.

Če pred gradnjo dobro premislite, so velika okna ob uporabi ustreznih senčil, še vedno ustrezna rešitev. Primerna senčila za velike steklene površine so zagotovo screen senčila.

V partnerstvu s podjetjem Senčila Medle

V podjetju Sen-Kom skrbno izbiramo svoje partnerje, da vam nudimo le najboljšo kvaliteto, ki si jo zaslužite. Skupaj s senčili Medle skrbimo, da vaši domovi ostajajo v trendu sodobnih rešitev senčenja. Poskrbimo za kvalitetno končno izvedbo, uporabo najboljših materialov in izbiro najboljše rešitve glede na vaše želje.

Zagotavljamo strokovno brezplačno izmero, izdelavo, montažo in servis končnega produkta po vaših željah.

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam lahko pripravijo ponudbo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja. Za vse vaše projekte vam je na voljo naša Sen-Kom ekipa.